Over Mij

Hesli Nataniël is een creatieveling met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van grafisch vormgeving, illustreren, schilderen en multimedia.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Hesli. Misschien is een kunstenaar of creatieveling wel een goede omschrijving. Geef mij een pen en ik schrijf. Een kwast en ik schilder. Een hamer en ik timmer. Een muziekinstrument en ik speel.

 

 

 

 

 

.

Wat ik o.a. voor je doen kan?

Custom graphics

Op maat gemaakte graphics maken indruk en blijven hangen. Waar ze ook voor worden gebruikt. Mensen willen naar mooie dingen kijken. Daarom geloof ik ook niet in een 13 in een dozijn ontwerp, maar ben ik altijd opzoek naar eigenheid en exellence. Het is een hele kunst om iets goed vorm te geven.

Unieke posters & flyers

Goede posters zijn tijdloos in vormgeving. De beste blijven ook jaren later nog functioneel als kunstuiting. Dat zijn meestal niet de posters met een standaard sjabloon of template, maar degene die speciaal voor de gelegenheid gemaakt zijn. Een unieke poster & flyer nodig voor een event, thema of dergelijke? Dat kan.

Logo’s en huisstijlen op maat

Logo’s zijn het gezicht van een merk of bedrijf. De beste logo’s zijn tegen de tijd bestand en zijn niet onderhevig aan trends en culturele ontwikkelingen. Opzoek naar een professioneel logo en/of een huisstijl? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Boekcovers

De uitspraak “never judge a book by it’s cover” is ontstaan omdat men dat toch doet. Een goede binnenkant verdient een goede buitenkant. De functie van een cover is om op te vallen en weer te geven wat er aan de binnenkant gebeurt, maar ook om de auteur en/of artiest te vertegenwoordigen. Daarbij willen mensen mooi vormgegeven spullen in hun kast hebben staan. Ben je hiernaar opzoek? Dan is dit het juiste adres.

Banners en spandoeken

Banners en spandoeken hebben de kracht om met weinig, veel te communiceren. In één oogopslag van een paar seconden moet de boodschap zonder verwarring overkomen en vanaf een afstand duidelijk zijn. Heb je een opvallende banner of spandoek nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Handgetekende illustraties

Vroeger wilde ik altijd striptekenaar worden. Illustreren vind ik nog steeds een van de leukste dingen om te doen. Het geeft een ambachtelijk gevoel. Iedere tekenaar/kunstenaar heeft zijn eigen unieke stijl. Iets wat herkenbaar is en opvalt. Ben jij opzoek naar handgetekende illustraties voor je boek, magazine of andere projecten? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast dat Hesli grafisch vormgever is. Is hij vooral te vinden is in zijn thuisgemeente (De Bron; Vergadering van gelovigen, Eindhoven) als pastoraal medewerker en toeruster. Hij spreekt en geeft bijbels onderwijs. Daarnaast wordt hij ook regelmatig gevraagd om zijn getuigenis te delen. Meer weten? Klik dan hier..

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header